Kindervrijmarkt 2015

Naar aanleiding van alle positieve reacties die we van u allen mochten ontvangen hebben­ we besloten om op Koningsdag 27 april 2015 weer een kindervrijmarkt te houden met natuurlijk allerlei activiteiten voor iedereen!
Zoals de kleedjesmarkt waar je al je ‘rommel’ weer kunt verkopen. Ga de zolder maar eens op of kijk achter de schuine wanden en overleg met je ouders wat er allemaal verkocht mag worden. Maar je kunt nog veel meer dingen op je kleedje doen.
Jij mag alleen of met een groepje een optreden verzorgen voor iedereen die op de kindervrijmarkt af komt, denk hierbij aan:

een spetterende acro show
haren invlechten
een optreden met je huisdier
een geweldig optreden met je muziekinstrument
karaoke
bal hooghouden
schminken van de jonge kinderen die komen kijken met hun ouders
show je zang of danstalent
alles wat je maar kunt bedenken

Je mag overal geld voor vragen dit kun je dan weer lekker uitgeven aan alles wat er te doen is op de andere kleedjes. Drinken en snoep hoef je niet te kopen want dat krijg je van ons!
Maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen te doen:
we hebben weer een aantal springkussens geregeld. Voor de groepen 7 en 8 organiseren we een soort van bootcamp mede mogelijk gemaakt door Michelle Mussche. Hier moet je je voor opgeven (nadere info volgt nog).
En houd je oren en ogen goed open want we hebben een heuse goochelaar gevonden die tussen het publiek rondloopt en zijn trucjes vertoont. Goed opletten dus!
Wat te denken van onze Rodeostier! Durf jij een ritje te maken?
Heel Rouveen is van harte welkom op deze kindervrijmarkt en natuurlijk is er aan de inwendige mens gedacht. Zo kunt u onder het genot van een heerlijk bakje koffie alle optredens goed bekijken!

De kinderen kunnen zich vóór 23 april opgeven voor een plekje op de rommelmarkt of voor een optreden of iets dergelijks bij:

Trijn Hokse (k.hokse@hetnet.nl)
of
Jenneke Huisman (erwinenjennekehuisman@hotmail.com).

De kindervrijmarkt is vanaf 09:30 tot 13:00 uur

Vrijmarkt Rouveen