16 APRIL INSCHRIJVING AUTORODEO ROUVEEN

Op woensdag 16 april 2014 vind de inschrijving van de autorodeo op Koningsdag plaats. Vanaf 20:30 tot 21:00 uur kunnen deelnemers uit Rouveen zich laten inschrijven. Van 21:15 tot 21:45 uur de coureurs uit de omliggende dorpen. Er is plaats voor maximaal 85 rodeorijders. Bij meer dan 85 deelnemers word er geloot onder de coureurs uit omliggende dorpen. De kosten bedragen € 20,- voor Rouveners (leden) en € 25,- voor de overige deelnemers. De inschrijving vindt plaats bij Café Korterink, Scholenland 3 in Rouveen. Het reglement waar de rijder en de auto aan moet voldoen vindt u op www.oranjeverenigingrouveen.nl.
Je kunt alleen meedoen wanneer je 18 jaar bent en in het bezit bent van een geldig rijbewijs.
Deelname aan de autorodeo is op eigen risico.

Autorodeo Rouveen.JPG