Kindervrijmarkt Koninginnedag 2012

Koninginnedag 2012 gaat een heel andere invulling krijgen dan wat jullie gewend zijn. Normaal hebben we de kinderspelen, maar dit jaar gaat het heel wat anders worden.

We gaan een KINDERVRIJMARKT houden, maar wat houdt dit in?

Hierbij moeten jullie denken aan een rommelmarkt waarbij je echt van alles kunt doen. ‘Rommel’ verkopen bijvoorbeeld. Ga de zolder maar eens op of kijk achter de schuine wanden en overleg met je ouders wat er allemaal verkocht mag worden. Maar je kunt nog veel meer dingen op je kleedje doen.
Jij mag alleen of met een groepje een optreden verzorgen voor iedereen die op de kindervrijmarkt af komt, denk hierbij aan:
- een spetterende acro show
- haren invlechten
- een optreden met je huisdier
- een geweldig optreden met je muziekinstrument
- clown spelen
- karaoke
- bal hooghouden
- schminken
- show je zang of danstalent
- toneelstukjes, moppen tappen
- alles wat je maar kunt bedenken
Je mag overal geld voor vragen dit kun je dan weer lekker uitgeven aan alles wat er te doen is op de andere kleedjes ☺.
Drinken en snoep hoef je niet te kopen want dat krijg je van ons!

Maar er zijn natuurlijk nog veel meer dingen te doen; we hebben weer een aantal springkussens geregeld maar ook is er een kop van Jut, misschien wil je vader of moeder ook een slag slaan en we hebben levend tafelvoetbal voor de oudere groepen, dus voor elk wat wils!
Er komt ook iemand portretten tekenen tegen een kleine vergoeding en je kunt genieten van de muziek van een draaiorgel waarbij jij zelf de muziek mag uitkiezen en afdraaien!

Iedereen is van harte welkom op deze kindervrijmarkt en natuurlijk is er aan de inwendige mens gedacht en kunt u onder het genot van een heerlijk bakje koffie alle optredens goed bekijken.

De kinderen uit Rouveen kunnen zich vóór 23 april opgeven voor een plekje op de rommelmarkt of voor een optreden bij:

Jenneke Huisman erwinenjennekehuisman@hotmail.com
Monique Ubak roel.monique@hetnet.nl

Kindervrijmarkt.jpg